Schoevers Executive Officemanagement nu ook bij Tio

Hogeschool Tio is sinds kort onderdeel van de NCOI Groep, en slaat de handen ineen met collega-opleider Schoevers! Vanaf studiejaar 2020/2021 zijn de voltijdopleidingen hbo bachelor executive officemanagement en hbo Associate degree officemanagement van Schoevers exclusief te volgen op Tio. Dat betekent een nóg breder studieaanbod op Tio.

Schoevers Officemanagement op Tio

Vanaf september 2020 biedt Tio de voltijd hbo officemanagement-opleidingen van Schoevers aan. Deze zijn vanaf dan te volgen op de Tio-vestigingen in Amsterdam en Utrecht, en vanaf volgend jaar op alle Tio-vestigingen. En dat biedt voordelen! Zo profiteren alle studenten voortaan van één groot (internationaal) netwerk van Tio en Schoevers samen en biedt Tio een breder aanbod van opleidingen aan waardoor studenten meer kennis en inzichten kunnen delen met studenten van andere studierichtingen. Bovendien krijgen Schoevers-studenten straks les op de mooie Tio-locaties, en zitten ze tussen studenten van verschillende richtingen.

Wat betekent dit voor Schoevers-studenten?

Nieuwe studenten die een voltijdopleiding van Schoevers gaan volgen, doen dat vanaf september 2020 op Tio. Zij profiteren dan, óók als Schoevers-student, van de voordelen van Tio’s persoonlijke, excellente en ondernemende onderwijs. Denk aan kleine klassen, docenten uit de praktijk en kleinschalige, sfeervolle vestigingen. Verder verandert er voor hen niets: ze staan ingeschreven bij Schoevers, volgen het Schoevers-studieprogramma en ontvangen, na afronding van hun opleiding, een Schoeversdiploma inclusief baangarantie van Schoevers.

Over Schoevers

Schoevers staat net als Tio voor kleinschalig, praktijkgericht onderwijs met intensieve begeleiding en veel persoonlijke aandacht. Het opleidingsinstituut biedt mbo- en hbo-opleidingen voor o.a. (directie)secretaresses, office- en eventmanagers en personal assistants. Omdat Hogeschool Tio, net als Schoevers, onderdeel is van NCOI Groep, kunnen studenten profiteren van het beste van beide werelden.