1. Home
  2. Open dagen
  3. eindhoven

Programma 

Beste kleine hogeschool

Open dag Tio Eindhoven

Van harte welkom bij de open dag van Tio Eindhoven op zaterdag 23 oktober!
Hartelijk welkom op de open dag van Hogeschool Tio. Onze medewerkers staan voor je klaar om je maximaal te informeren.

Start in de kantine

11.00 uur, 12:30 en 14:00 uur
Voor aanvang van iedere voorlichtingsronde stel ik, Nicole Faasse, enkele docenten en studenten aan je voor in de kantine.

Voorlichtingen

11.15 uur, 12:45 en 14:15 uur
Direct na de start in de kantine kun je de voorlichting van jouw keuze in het betreffende lokaal bijwonen. Zie hieronder hoe laat jouw voorlichting plaatsvindt.

Welke voorlichting ga je bijwonen?

Mbo4-opleidingen

Commercieel Business Management - lokaal 303 om 11:15 uur

De voorlichting van de mbo4-opleiding Commercieel Business Management vindt plaats in lokaal 303, gelegen op de derde etage te benaderen via het trappenhuis bij de receptiebalie. Langs de route staan onze begeleidende studenten, mocht je er niet uitkomen dan staan zij voor jou klaar om je de weg te wijzen naar het juiste lokaal. 

Hotelmanagement - lokaal 115 om 12:45 uur

De voorlichting van de mbo4-opleiding Hotelmanagement vindt plaats in lokaal 115, gelegen op de eerste etage te benaderen via het trappenhuis achterin de kantine. Langs de route staan onze begeleidende studenten, mocht je er niet uitkomen dan staan zij voor jou klaar om je de weg te wijzen naar het juiste lokaal. 

Management Assistant Schoevers - lokaal 201 om 14:15 uur

De voorlichting van de mbo4-opleiding Management Assistant Schoevers vindt plaats in lokaal 201, gelegen op de tweede etage te benaderen via het trappenhuis bij de receptiebalie. Langs de route staan onze begeleidende studenten, mocht je er niet uitkomen dan staan zij voor jou klaar om je de weg te wijzen naar het juiste lokaal. 

Marketing en Communicatie - lokaal 303 om 12:45 uur

De voorlichting van de mbo4-opleiding Marketing en Communicatie vindt plaats in lokaal 303, gelegen op de derde etage te benaderen via het trappenhuis bij de witte receptiebalie. Langs de route staan onze begeleidende studenten, mocht je er niet uitkomen dan staan zij voor jou klaar om je de weg te wijzen naar het juiste lokaal. 


Hbo-opleidingen (Nederlandstalig)

Commerciële Economie en Ondernemerschap - lokaal 202 om 12:45 uur

De voorlichting van de hbo-opleiding Commerciële Economie en Ondernemerschap vindt plaats in lokaal 202, gelegen op de tweede etage te benaderen via het trappenhuis bij de receptiebalie. Langs de route staan onze begeleidende studenten, mocht je er niet uitkomen dan staan zij voor jou klaar om je de weg te wijzen naar het juiste lokaal.

Communicatie en PR - lokaal 209 om 11:15 uur

De voorlichting van de hbo-opleiding Communicatie en PR vindt plaats in lokaal 209, gelegen op de tweede etage te benaderen via het trappenhuis achterin de kantine. Langs de route staan onze begeleidende studenten, mocht je er niet uitkomen dan staan zij voor jou klaar om je de weg te wijzen naar het juiste lokaal.

Financial Business Management - lokaal 107 om 12:45 uur

De voorlichting van de hbo-opleiding Financial Business Management vindt plaats in lokaal 107, gelegen op de eerste etage te benaderen via het trappenhuis achterin de kantine. Langs de route staan onze begeleidende studenten, mocht je er niet uitkomen dan staan zij voor jou klaar om je de weg te wijzen naar het juiste lokaal.

Hotel- en Eventmanagement - lokaal 102 om 11:15 en 14:15 uur

De voorlichting van de hbo-opleiding Hotel- en Eventmanagement vindt plaats in lokaal 102, gelegen op de eerste etage te benaderen via het trappenhuis bij de receptiebalie. Langs de route staan onze begeleidende studenten, mocht je er niet uitkomen dan staan zij voor jou klaar om je de weg te wijzen naar het juiste lokaal.

Internationaal Toeristisch Management - lokaal 201 om 11:15 uur

De voorlichting van de hbo-opleiding Internationaal Toeristisch Management vindt plaats in lokaal 201, gelegen op de tweede etage te benaderen via het trappenhuis bij de receptiebalie. Langs de route staan onze begeleidende studenten, mocht je er niet uitkomen dan staan zij voor jou klaar om je de weg te wijzen naar het juiste lokaal.

International Business Management - lokaal 302 om 11:15 uur

De voorlichting van de hbo-opleiding International Business Management vindt plaats in lokaal 302, gelegen op de derde etage te benaderen via het trappenhuis bij de receptiebalie. Langs de route staan onze begeleidende studenten, mocht je er niet uitkomen dan staan zij voor jou klaar om je de weg te wijzen naar het juiste lokaal.

Makelaardij en Vastgoed - lokaal 107 om 12:45 uur

De voorlichting van de hbo-opleiding Makelaardij en Vastgoed vindt plaats in lokaal 107, gelegen op de eerste etage te benaderen via het trappenhuis achterin de kantine. Langs de route staan onze begeleidende studenten, mocht je er niet uitkomen dan staan zij voor jou klaar om je de weg te wijzen naar het juiste lokaal.

Rechten - lokaal 212 om 11:15 en 12:45 uur

De voorlichting van de opleiding Hbo Rechten vindt plaats in lokaal 212, gelegen op de tweede etage te benaderen via het trappenhuis achter in de kantine. Langs de route staan onze begeleidende studenten, mocht je er niet uitkomen dan staan zij voor jou klaar om je de weg te wijzen naar het juiste lokaal.

Schoevers Executive Officemanagement - lokaal 209 om 14:15 uur

De voorlichting van de hbo-opleiding Schoevers Executive Officemanagement vindt plaats in lokaal 209, gelegen op de tweede etage te benaderen via het trappenhuis achterin de kantine. Langs de route staan onze begeleidende studenten, mocht je er niet uitkomen dan staan zij voor jou klaar om je de weg te wijzen naar het juiste lokaal.


Masteropleiding

Master of Business Administration - lokaal 302 om 12:45 uur

De voorlichting van de MBA-opleiding Master of Business Administration vindt plaats in lokaal 302, gelegen op de derde etage te benaderen via het trappenhuis bij de receptiebalie. Langs de route staan onze begeleidende studenten, mocht je er niet uitkomen dan staan zij voor jou klaar om je de weg te wijzen naar het juiste lokaal.

Aanvullende informatie

In de kantine kun je terecht voor de volgende aanvullende informatie:

Evaluatieformulier

We horen aan het eind van je bezoek graag wat je van de open dag vond. We stellen het daarom zeer op prijs als je het evaluatieformulier invult. Het ingevulde enquêteformulier kun je in de daarvoor bestemde brievenbus bij de uitgang deponeren of afgeven bij één van de assisterende studenten. Bij voorbaat dank!

Ja, ik geef graag mijn mening

Ja, ik geef graag mijn mening

Wij wensen je een informatieve en plezierige dag toe.

Nicole Faasse
Vestigingsmanager Eindhoven