1. Home
  2. Open dagen
  3. groningen

Programma 

Beste kleine hogeschool

Open dag Tio Groningen

Van harte welkom bij de open dag van Tio Groningen op zaterdag 20 november!
Tijdens de open dag kun je alles te weten komen over studeren op Tio Groningen, de inhoud van de verschillende opleidingen, de stad Groningen en kun je al je vragen stellen aan de studenten, docenten en staf.

Start vanuit de foyer

11.00 uur, 12:30 en 14:00 uur
Voor aanvang van iedere voorlichtingsronde stel ik, Geert van der Meer, enkele docenten en studenten aan je voor. In de foyer kun je na afloop van de voorlichting terecht met al je vragen en natuurlijk ook voor een hapje en een drankje. 

Voorlichtingen

11.15 uur, 12:45 en 14:15 uur
Direct na de start in de foyer kun je de voorlichting van jouw keuze in de betreffende zaal bijwonen (dit staat ook jouw persoonlijke programmaboekje). Zie hieronder hoe laat jouw voorlichting plaatsvindt.

Welke voorlichting ga je bijwonen?

Mbo4-opleidingen

Commercieel Business Management - Zaal 3 om 11:15 en 14:15 uur

De voorlichting van de mbo4-opleiding Commercieel Business Management vindt plaats in zaal 3, direct achter de foyer aan je linkerhand in de gang. Langs de route staan onze begeleidende studenten, mocht je er niet uitkomen dan staan zij voor jou klaar om je de weg te wijzen naar de juiste zaal.

Hotelmanagement - Zaal 2 om 12:45 uur

De voorlichting van de mbo4-opleiding Hotelmanagement vindt plaats in zaal 2, achter de foyer aan het einde van de gang linksaf en dan aan je rechterhand. Langs de route staan onze begeleidende studenten, mocht je er niet uitkomen dan staan zij voor jou klaar om je de weg te wijzen naar de juiste zaal.

Marketing en Communicatie - Zaal 4 om 11:15 uur

De voorlichting van de mbo4-opleiding Marketing en Communicatie vindt plaats in zaal 4, direct achter de foyer aan je linkerhand in de gang. Langs de route staan onze begeleidende studenten, mocht je er niet uitkomen dan staan zij voor jou klaar om je de weg te wijzen naar de juiste zaal.

Management Assistant Schoevers - Zaal 2 om 11:15 uur

De voorlichting van de mbo4-opleiding Management Assistant Schoevers vindt plaats in zaal 2, achter de foyer aan het einde van de gang linksaf en dan aan je rechterhand. Langs de route staan onze begeleidende studenten, mocht je er niet uitkomen dan staan zij voor jou klaar om je de weg te wijzen naar de juiste zaal.


Hbo-opleidingen

Commerciële Economie en Ondernemerschap - Zaal 4 om 12:45 en 14:15 uur

De voorlichting van de hbo-opleiding Commerciële Economie en Ondernemerschap in zaal 4, direct achter de foyer aan je linkerhand in de gang. Langs de route staan onze begeleidende studenten, mocht je er niet uitkomen dan staan zij voor jou klaar om je de weg te wijzen naar de juiste zaal.

Communicatie en PR - Zaal 12a om 12:45 uur

De voorlichting van de hbo-opleiding Communicatie en PR in zaal 12a, achter de foyer gelegen op de tweede etage. Langs de route staan onze begeleidende studenten, mocht je er niet uitkomen dan staan zij voor jou klaar om je de weg te wijzen naar de juiste zaal.

Financial Business Management - Zaal 1 om 12:45 uur

De voorlichting van de hbo-opleiding Financial Business Management vindt plaats in zaal 1, achter de foyer aan het einde van de gang linksaf en dan aan je rechterhand. Langs de route staan onze begeleidende studenten, mocht je er niet uitkomen dan staan zij voor jou klaar om je de weg te wijzen naar het juiste lokaal.

Hotel- en Eventmanagement - Zaal 11a om 11:15, 12:45 en 14:15 uur

De voorlichting van de hbo-opleiding Hotel- en Eventmanagement vindt plaats in zaal 11a, achter de foyer gelegen op de tweede etage. Langs de route staan onze begeleidende studenten, mocht je er niet uitkomen dan staan zij voor jou klaar om je de weg te wijzen naar het juiste lokaal.

Internationaal Toeristisch Management - Zaal 11b om 11:15, 12:45 en 14:15 uur

De voorlichting van de hbo-opleiding Internationaal Toeristisch Management vindt plaats in zaal 11b, achter de foyer gelegen op de tweede etage. Langs de route staan onze begeleidende studenten, mocht je er niet uitkomen dan staan zij voor jou klaar om je de weg te wijzen naar het juiste lokaal.

International Business Management - Zaal 5 om 11:15 en 12:45 uur

De voorlichting van de hbo-opleiding International Business Management vindt plaats in zaal 5, direct achter de foyer aan de rechterkant in de gang. Langs de route staan onze begeleidende studenten, mocht je er niet uitkomen dan staan zij voor jou klaar om je de weg te wijzen naar het juiste lokaal.

Makelaardij en Vastgoed - Zaal 1 om 11:15 en 14:15 uur

De voorlichting van de hbo-opleiding Makelaardij en Vastgoed vindt plaats in zaal 1, achter de foyer aan het einde van de gang linksaf en dan aan je rechterhand. Langs de route staan onze begeleidende studenten, mocht je er niet uitkomen dan staan zij voor jou klaar om je de weg te wijzen naar het juiste lokaal.

Rechten - Zaal 12a om 14:15 uur

De voorlichting van de opleiding Hbo Rechten vindt plaats in zaal 12a, achter de foyer gelegen op de tweede etage. Langs de route staan onze begeleidende studenten, mocht je er niet uitkomen dan staan zij voor jou klaar om je de weg te wijzen naar het juiste lokaal.

Schoevers Executive Officemanagement - Zaal 2 om 14:15 uur

De voorlichting van de hbo-opleiding Schoevers Executive Officemanagement vindt plaats in zaal 2. achter de foyer aan het einde van de gang linksaf en dan aan je rechterhand. Langs de route staan onze begeleidende studenten, mocht je er niet uitkomen dan staan zij voor jou klaar om je de weg te wijzen naar het juiste lokaal.


Aanvullende informatie

In de foyer kun je terecht voor de volgende aanvullende informatie:

Evaluatieformulier

We horen aan het eind van je bezoek graag wat je van de open dag vond. We stellen het daarom zeer op prijs als je het evaluatieformulier invult. Bij voorbaat dank!

Ja, ik geef graag mijn mening

Ja, ik geef graag mijn mening

Ik wens je een leerzame open dag toe en natuurlijk heel veel succes bij het maken van de juiste studiekeuze!


Geert van der Meer
Vestigingsmanager Groningen

PS. Weten hoe het is om op Tio Groningen te studeren? Volg Tio Groningen op Instagram