1. Home
  2. Open dagen
  3. utrecht

 

Beste kleine hogeschool

Open avond Tio Utrecht

Van harte welkom bij de open avond van Tio Utrecht op woensdag 8 december!
Hartelijk welkom op de open avond van Hogeschool Tio. Onze studenten en medewerkers staan voor je klaar om je maximaal te informeren.

Welke voorlichting ga je bijwonen?

19:00 uur en 20:30 uur
Van elke opleiding wordt een voorlichting aangeboden. De voorlichtingen zijn verspreid over twee locaties: de hoofdlocatie Tio Utrecht op Oudenoord 2 en Tio City aan de St.-Jacobsstraat 12. Zie hieronder in welk lokaal en welke locatie jouw voorlichting plaatsvindt. 

Mbo4-opleidingen

Commercieel Business Management - lokaal 203 (Tio Utrecht, Oudenoord 2)

De voorlichting van de mbo4-opleiding Commercieel Business Management vindt plaats in lokaal 202, gelegen op de tweede etage te benaderen via het trappenhuis achter in de kantine. Langs de route staan onze begeleidende studenten, mocht je er niet uitkomen dan staan zij voor jou klaar om je de weg te wijzen naar het juiste lokaal.

Hotelmanagement - lokaal 202 (Tio Utrecht, Oudenoord 2)

De voorlichting van de mbo4-opleiding Hotelmanagement vindt plaats in lokaal 202, gelegen op de tweede etage te benaderen via het trappenhuis achter in de kantine. Langs de route staan onze begeleidende studenten, mocht je er niet uitkomen dan staan zij voor jou klaar om je de weg te wijzen naar het juiste lokaal.

Marketing en Communicatie - lokaal 106 (Tio Utrecht, Oudenoord 2)

De voorlichting van de mbo4-opleiding Marketing en Communicatie vindt plaats in lokaal 106, gelegen op de eerste etage te benaderen via het trappenhuis bij de witte receptiebalie. Langs de route staan onze begeleidende studenten, mocht je er niet uitkomen dan staan zij voor jou klaar om je de weg te wijzen naar het juiste lokaal.


Hbo-opleidingen (Nederlandstalig)

Commerciële Economie en Ondernemerschap - lokaal 407 (Tio City, St.-Jacobsstraat 12)

De voorlichting van de hbo-opleiding Commerciële Economie en Ondernemerschap vindt plaats in lokaal 407, gelegen in ons tweede pand Tio City (St.-Jacobsstraat 12). Er staan begeleidende studenten klaar om je de weg te wijzen naar de juiste locatie en het juiste lokaal.

Communicatie en PR - lokaal 405 (Tio City, St.-Jacobsstraat 12)

De voorlichting van de hbo-opleiding Communicatie en PR vindt plaats in lokaal 405, gelegen in ons tweede pand Tio City (St.-Jacobsstraat 12). Er staan begeleidende studenten klaar om je de weg te wijzen naar de juiste locatie en het juiste lokaal.

Financial Business Management - lokaal 409 (Tio City, St.-Jacobsstraat 12)

De voorlichting van de hbo-opleiding Financial Business Management vindt plaats in lokaal 409, gelegen in ons tweede pand Tio City (St.-Jacobsstraat 12). Er staan begeleidende studenten klaar om je de weg te wijzen naar de juiste locatie en het juiste lokaal.

Hotel- en Eventmanagement - lokaal 101/102 (Tio Utrecht, Oudenoord 2)

De voorlichting van de hbo-opleiding Hotel- en Eventmanagement vindt plaats in lokaal 101 en 102, gelegen op de eerste etage te benaderen via het trappenhuis achterin de kantine. Langs de route staan onze begeleidende studenten, mocht je er niet uitkomen dan staan zij voor jou klaar om je de weg te wijzen naar het juiste lokaal.

Internationaal Toeristisch Management - lokaal 205 (Tio Utrecht. Oudenoord 2)

De voorlichting van de hbo-opleiding Internationaal Toeristisch Management vindt plaats in lokaal 205, gelegen op de tweede etage te benaderen via het trappenhuis achter in de kantine. Langs de route staan onze begeleidende studenten, mocht je er niet uitkomen dan staan zij voor jou klaar om je de weg te wijzen naar het juiste lokaal.

International Business Management - lokaal 410 (Tio City, St.-Jacobsstraat 12)

De voorlichting van de hbo-opleiding International Business Management vindt plaats in lokaal 410, gelegen in ons tweede pand Tio City (St.-Jacobsstraat 12). Er staan begeleidende studenten klaar om je de weg te wijzen naar de juiste locatie en het juiste lokaal.

Makelaardij en Vastgoed - lokaal 404 (Tio City, St.-Jacobsstraat 12)

De voorlichting van de hbo-opleiding Makelaardij en Vastgoed vindt plaats in lokaal 404, gelegen in ons tweede pand Tio City (St.-Jacobsstraat 12). Er staan begeleidende studenten klaar om je de weg te wijzen naar de juiste locatie en het juiste lokaal.

Rechten - lokaal 104 (Tio Utrecht, Oudenoord 2)

De voorlichting van de opleiding Hbo Rechten vindt plaats in lokaal 104, gelegen op de eerste etage te benaderen via het trappenhuis in het midden van de kantine. Langs de route staan onze begeleidende studenten, mocht je er niet uitkomen dan staan zij voor jou klaar om je de weg te wijzen naar het juiste lokaal.

Schoevers Executive Officemanagement - lokaal 411 (Tio City, St.-Jacobsstraat 12)

De voorlichting van de hbo-opleiding Schoevers Executive Officemanagement vindt plaats in lokaal 411, gelegen in ons tweede pand Tio City (St.-Jacobsstraat 12). Er staan begeleidende studenten klaar om je de weg te wijzen naar de juiste locatie en het juiste lokaal.


Aanvullende informatie

In de kantine kun je terecht voor de volgende aanvullende informatie:

Evaluatieformulier

We horen aan het eind van je bezoek graag wat je van de open avond vond. We stellen het daarom zeer op prijs als je het evaluatieformulier invult. Bij voorbaat dank!

Ja, ik geef graag mijn mening

Ja, ik geef graag mijn mening

Wij wensen je een informatieve en plezierige avond toe.

Manon Lenferink, Vestigingsmanager Utrecht
Manon Lenferink
Vestigingsmanager Utrecht