1. Home
  2. Tweede stafkantoor open

Tweede stafkantoor open 

Met ingang van september is het tweede stafkantoor van Tio in Utrecht in gebruik genomen. Stafmedewerkers van de afdelingen onderwijs & kwaliteit, marketing & communicatie en de financiële administratie & HRM werken nu grotendeels vanuit Utrecht.


Directeur Mark Duthler legt de beweegredenen voor het openen van een tweede stafkantoor uit. “In Utrecht is een grotere arbeidsmarkt te benaderen dan vanuit Hengelo, waar het andere stafkantoor gevestigd is. Dit is voor de ontwikkeling van Tio als kennisorganisatie van groot belang. Ook zitten de stafleden nu dichter bij de andere Tio-vestigingen op een meer centrale plek in Nederland. Dit is belangrijk voor de integratie, de zichtbaarheid van de staf en voor de betrokkenheid bij de vestigingen. Daarnaast werken de stafleden op het nieuwe kantoor samen op één vloer en zitten alle beslissers dicht bij elkaar. Hierdoor zijn de lijnen kort en kunnen beslissingen snel worden genomen. Het thema op het tweede stafkantoor is ‘samen werken en samenwerken’, in een informele sfeer.”


Vijf vestigingen

Hogeschool Tio is een landelijke organisatie met vijf vestigingen. Je kunt studeren aan Tio Amsterdam, Tio Eindhoven, Tio Hengelo, Tio Rotterdam en Tio Utrecht. Alle Tio-vestigingen zijn uitstekend bereikbaar met het openbaar vervoer. Je profiteert van de kleinschaligheid en persoonlijke aanpak op de vestigingen enerzijds en van de slagkracht van een landelijke organisatie anderzijds.


C:\Users\m.veldhuis\Desktop\stafkantoor (1).JPG

Directeur Mark Duthler tijdens de opening van het tweede stafkantoor in Utrecht.