1. Home
  2. Open dagen
  3. amsterdam
  4. template-amsterdam-avond

 

Beste kleine hogeschool

Open avond Amsterdam

 Please click here for English

Van harte welkom bij de open avond van Tio Amsterdam op dinsdag 7 december!
Hartelijk welkom op de open avond van Hogeschool Tio. Onze medewerkers staan voor je klaar om je maximaal te informeren.

Welke voorlichting ga je bijwonen?

19:00 uur en 20:30 uur
Van elke opleiding wordt een voorlichting aangeboden. Zie hieronder in welk lokaal jouw voorlichting plaatsvindt.

Mbo-opleidingen

Mbo4 Commercieel Business Management - lokaal 215

De voorlichting van de mbo4-opleiding Commercieel Business Management vindt plaats in lokaal 215, gelegen op de tweede etage te benaderen via het trappenhuis bij de witte receptiebalie. Langs de route staan onze begeleidende studenten, mocht je er niet uitkomen dan staan zij voor jou klaar om je de weg te wijzen naar het juiste lokaal.

Mbo4 Hotelmanagement - lokaal 222

De voorlichting van de mbo4-opleiding Hotelmanagement vindt plaats in lokaal 222, gelegen op de tweede etage te benaderen bij de via het trappenhuis achter in de kantine. Langs de route staan onze begeleidende studenten, mocht je er niet uitkomen dan staan zij voor jou klaar om je de weg te wijzen naar het juiste lokaal.


Hbo-opleidingen (Nederlandstalig)

Commerciële Economie en Ondernemerschap - lokaal 334

De voorlichting van de hbo-opleiding Commerciele Economie en Ondernemerschap vindt plaats in lokaal 334, gelegen op de derde etage te benaderen via het trappenhuis bij de receptiebalie. Langs de route staan onze begeleidende studenten, mocht je er niet uitkomen dan staan zij voor jou klaar om je de weg te wijzen naar het juiste lokaal.

Communicatie en PR - lokaal 326

De voorlichting van de hbo-opleiding Communicatie en PR vindt plaats in lokaal 326, gelegen op de derde etage te benaderen via het trappenhuis achterin de kantine. Langs de route staan onze begeleidende studenten, mocht je er niet uitkomen dan staan zij voor jou klaar om je de weg te wijzen naar het juiste lokaal.

Hotel- en Eventmanagement - lokaal 134

De voorlichting van de hbo-opleiding Hotel- en Eventmanagement vindt plaats in lokaal 134, gelegen op de begane grond te benaderen via de gang achter de receptiebalie. Langs de route staan onze begeleidende studenten, mocht je er niet uitkomen dan staan zij voor jou klaar om je de weg te wijzen naar het juiste lokaal.

Internationaal Toeristisch Management - lokaal 319

De voorlichting van de hbo-opleiding Internationaal Toeristisch Management vindt plaats in lokaal 319, gelegen op de derde etage te benaderen via het trappenhuis bij de receptiebalie. Langs de route staan onze begeleidende studenten, mocht je er niet uitkomen dan staan zij voor jou klaar om je de weg te wijzen naar het juiste lokaal.

International Business Management - lokaal 313

De voorlichting van de hbo-opleiding International Business Management vindt plaats in lokaal 313, gelegen op de derde etage te benaderen via het trappenhuis bij de receptiebalie. Langs de route staan onze begeleidende studenten, mocht je er niet uitkomen dan staan zij voor jou klaar om je de weg te wijzen naar het juiste lokaal.

Makelaardij en Vastgoed - lokaal 306

De voorlichting van de hbo-opleiding Makelaardij en Vastgoed vindt plaats in lokaal 306, gelegen op de derde etage te benaderen via het trappenhuis bij de bar. Langs de route staan onze begeleidende studenten, mocht je er niet uitkomen dan staan zij voor jou klaar om je de weg te wijzen naar het juiste lokaal.

Rechten - lokaal 314

De voorlichting van de opleiding Hbo Rechten vindt plaats in lokaal 314, gelegen op de derde etage te benaderen via het trappenhuis bij de bar. Langs de route staan onze begeleidende studenten, mocht je er niet uitkomen dan staan zij voor jou klaar om je de weg te wijzen naar het juiste lokaal.

Schoevers Executive Officemanagement - lokaal 302

De voorlichting van de hbo-opleiding Schoevers Executive Officemanagement vindt plaats in lokaal 302, gelegen op de derde etage te benaderen via het trappenhuis achter de bar. Langs de route staan onze begeleidende studenten, mocht je er niet uitkomen dan staan zij voor jou klaar om je de weg te wijzen naar het juiste lokaal.


Aanvullende informatie

In de kantine kun je terecht voor de volgende aanvullende informatie:

Evaluatieformulier

We horen aan het eind van je bezoek graag wat je van de open avond vond. We stellen het daarom zeer op prijs als je het evaluatieformulier invult. Bij voorbaat dank!

Ja, ik geef graag mijn mening

Ja, ik geef graag mijn mening

Wij wensen je een informatieve en plezierige avond toe.

Martijn Naberman
Vestigingsmanager Amsterdam