1. Home
  2. Open dagen
  3. rotterdam

 

Beste kleine hogeschool

Open avond Tio Rotterdam

Van harte welkom bij de open avond van Tio Rotterdam!
Tijdens de open avond kun je alles te weten komen over studeren op Tio Rotterdam, de inhoud van de verschillende opleidingen, de stad Rotterdam en kun je al je vragen stellen aan de studenten, docenten en staf.

Start in de kantine

19:00 uur en 20:30 uur
Voor aanvang van iedere voorlichtingsronde stel ik, Bart Kuijpers, enkele docenten en studenten aan je voor in de kantine.

Voorlichtingen

19:15 uur en 20:45 uur
Van elke opleiding wordt een voorlichting aangeboden. Zie hieronder hoe laat en in welk lokaal jouw voorlichting plaatsvindt.

Welke voorlichting ga je bijwonen?

Mbo4-opleidingen

Commercieel Business Management - lokaal 219

De voorlichting van de mbo4-opleiding Commercieel Business Management vindt plaats in lokaal 219, gelegen op de tweede etage te benaderen via het trappenhuis bij de receptiebalie. Langs de route staan onze begeleidende studenten, mocht je er niet uitkomen dan staan zij voor jou klaar om je de weg te wijzen naar het juiste lokaal.

Hotelmanagement - lokaal 202

De voorlichting van de mbo4-opleiding Hotelmanagement vindt plaats in lokaal 202, gelegen op de tweede etage te benaderen via het trappenhuis bij de receptiebalie. Langs de route staan onze begeleidende studenten, mocht je er niet uitkomen dan staan zij voor jou klaar om je de weg te wijzen naar het juiste lokaal.

Management Assistant Schoevers - lokaal 201

De voorlichting van de mbo4-opleiding Management Assistant Schoevers vindt plaats in lokaal 201, gelegen op de tweede etage te benaderen via het trappenhuis bij de receptiebalie. Langs de route staan onze begeleidende studenten, mocht je er niet uitkomen dan staan zij voor jou klaar om je de weg te wijzen naar het juiste lokaal.

Marketing en Communicatie - lokaal 219

De voorlichting van de mbo4-opleiding Marketing en Communicatie vindt plaats in lokaal 219, gelegen op de tweede etage te benaderen via het trappenhuis bij de receptiebalie. Langs de route staan onze begeleidende studenten, mocht je er niet uitkomen dan staan zij voor jou klaar om je de weg te wijzen naar het juiste lokaal.


Hbo-opleidingen

Commerciële Economie en Ondernemerschap - lokaal 104/106

De voorlichting van de hbo-opleiding Commerciële Economie en Ondernemerschap vindt plaats in lokaal 104/106 gelegen op de eerste etage te benaderen via het trappenhuis bij de receptiebalie. Langs de route staan onze begeleidende studenten, mocht je er niet uitkomen dan staan zij voor jou klaar om je de weg te wijzen naar het juiste lokaal.

Communicatie en PR - lokaal 206/208

De voorlichting van de hbo-opleiding Communicatie en PR vindt plaats in lokaal 206/208, gelegen op de tweede etage te benaderen via het trappenhuis bij de receptiebalie. Langs de route staan onze begeleidende studenten, mocht je er niet uitkomen dan staan zij voor jou klaar om je de weg te wijzen naar het juiste lokaal.

Financial Business Management - lokaal 108

De voorlichting van de hbo-opleiding Financial Business Management vindt plaats in lokaal 108, gelegen op de eerste etage te benaderen via het trappenhuis bij de receptiebalie. Langs de route staan onze begeleidende studenten, mocht je er niet uitkomen dan staan zij voor jou klaar om je de weg te wijzen naar het juiste lokaal.

Hotel- en Eventmanagement - lokaal 112

De voorlichting van de hbo-opleiding Hotel- en Eventmanagement vindt plaats in lokaal 112, gelegen op de eerste etage te benaderen via het trappenhuis bij de receptiebalie. Langs de route staan onze begeleidende studenten, mocht je er niet uitkomen dan staan zij voor jou klaar om je de weg te wijzen naar het juiste lokaal.

Internationaal Toeristisch Management - lokaal 107/109

De voorlichting van de hbo-opleiding Internationaal Toeristisch Management vindt plaats in lokaal 107/109, gelegen op de eerste etage te benaderen via het trappenhuis bij de receptiebalie. Langs de route staan onze begeleidende studenten, mocht je er niet uitkomen dan staan zij voor jou klaar om je de weg te wijzen naar het juiste lokaal.

International Business Management - lokaal 206/208

De voorlichting van de hbo-opleiding International Business Management vindt plaats in lokaal 206/208, gelegen op de tweede etage te benaderen via het trappenhuis bij de receptiebalie. Langs de route staan onze begeleidende studenten, mocht je er niet uitkomen dan staan zij voor jou klaar om je de weg te wijzen naar het juiste lokaal.

Makelaardij en Vastgoed - lokaal 213

De voorlichting van de hbo-opleiding Makelaardij en Vastgoed vindt plaats in lokaal 213, gelegen op de tweede etage te benaderen via het trappenhuis bij de receptiebalie. Langs de route staan onze begeleidende studenten, mocht je er niet uitkomen dan staan zij voor jou klaar om je de weg te wijzen naar het juiste lokaal.

Rechten - lokaal 205/207

De voorlichting van de opleiding Hbo Rechten vindt plaats in lokaal 205/207, gelegen op de tweede etage te benaderen via het trappenhuis bij de receptiebalie. Langs de route staan onze begeleidende studenten, mocht je er niet uitkomen dan staan zij voor jou klaar om je de weg te wijzen naar het juiste lokaal.

Schoevers Executive Officemanagement - lokaal 201

De voorlichting van de hbo-opleiding Schoevers Executive Officemanagement vindt plaats in lokaal 201, gelegen op de tweede etage te benaderen via het trappenhuis bij de receptiebalie. Langs de route staan onze begeleidende studenten, mocht je er niet uitkomen dan staan zij voor jou klaar om je de weg te wijzen naar het juiste lokaal.


Masteropleiding

Master of Business Administration - lokaal 108

De voorlichting van de MBA-opleiding Master of Business Administration vindt plaats in lokaal 108, gelegen op de eerste etage te benaderen via het trappenhuis bij de receptiebalie. Langs de route staan onze begeleidende studenten, mocht je er niet uitkomen dan staan zij voor jou klaar om je de weg te wijzen naar het juiste lokaal.


Hbo-opleidingen (Engelstalig)

Hospitality & Toerisme - lokaal 101

De voorlichting van de Engelstalige hbo-opleidingen Hotel- en Eventmanagement en Internationaal Toeristisch Management vindt plaats in lokaal 101, gelegen op de eerste etage te benaderen via het trappenhuis bij de receptiebalie. Er staan begeleidende studenten klaar om je de weg te wijzen naar de juiste locatie en het juiste lokaal.

Marketing & Business - lokaal 101

De voorlichting van de Engelstalige hbo-opleidingen International Business Management en Commerciële economie en Ondernemerschap vindt plaats in lokaal 101, gelegen op de eerste etage te benaderen via het trappenhuis bij de receptiebalie. Er staan begeleidende studenten klaar om je de weg te wijzen naar de juiste locatie en het juiste lokaal.


Aanvullende informatie

In de kantine kun je terecht voor de volgende aanvullende informatie:

Evaluatieformulier

We horen aan het eind van je bezoek graag wat je van de open avond vond. We stellen het daarom zeer op prijs als je het evaluatieformulier invult. Bij voorbaat dank!

Ja, ik geef graag mijn mening

Ja, ik geef graag mijn mening

Ik wens je een leerzame open avond toe en natuurlijk heel veel succes bij het maken van de juiste studiekeuze!

Bart Kuijpers, Vestigingsmanager Rotterdam
Bart Kuijpers
Vestigingsmanager Tio Rotterdam