1. Home
  2. Winnaars Eventweek bekend!

Winnaars Eventweek bekend! 

De winnaars van de eventweek komen uit Utrecht! Dit werd bekend gemaakt tijdens de zinderende finale in de RAI Amsterdam. De eventstudenten uit Utrecht bedachten het beste eventconcept voor Accenture: voor de Accenture Innovation Awards.


De Accenture Innovation Awards is een jaarrond innovatieprogramma voor de meest innovatieve Nederlandse producten, diensten en concepten. In Nederland gelanceerde concepten die uitzonderlijke prestaties leveren op het gebied van innovatie en duurzaamheid én jonger zijn dan drie jaar, schrijven zich in en dingen mee naar de felbegeerde Blauwe Tulpen, Groene Tulp en de Publieksprijs. 


Maar wat doe je nou met de concepten en ideeën die geen prijs winnen? Toch zonde om dat onberoerd te laten. Daar mochten de eventstudenten een eventconcept voor bedenken.

Tio-studenten Diana Al-Jabery, Mickey Daamen, Alex Greweldinger, Sterre van de Kerkhof, Danièle van Middelkoop, Daphne Plugge, Valerie van de Pol, Jaap Stoelinga, Myrthe Veenstra, Annette Verweij en Frederike van de Water zijn de winnaars. Myrthe Veenstra won ook nog eens de prijs voor de beste pitch.


Gefeliciteerd!


Tio-winnaars Eventweek 2016


Eventweek

De Eventweek biedt de tweedejaarsstudenten Hotel- en Eventmanagement een kijkje in de wereld van events. In teams bedenken ze een uniek eventconcept voor een grote speler. Wie het beste eventconcept bedacht heeft wordt bekendgemaakt in de RAI Amsterdam.