Schoevers Office- en Managementsupport Mbo

Studieprogramma

Je leert het vak het beste in de praktijk. Dat is dan ook de basis van de Schoeversopleiding Office- en Managementsupport: ruim 60% van de onderwijstijd wordt besteed aan leren door doen. Het studieprogramma is opgezet in overleg met brancheverenigingen,netwerkorganisaties en experts uit de praktijk. Hierdoor sluit het aan bij de behoefte van de branche en bij de laatste trends.

Mbo4 in 1 of 2 jaar

Je krijgt de kans om de mbo-opleiding in slechts twee jaar af te ronden. Je kunt deze mbo4-opleiding ook in slechts één jaar afronden als je kiest voor het fasttrackprogramma. Het fasttrackprogramma is bedoeld voor zeer gemotiveerde studenten met de juiste vooropleiding. Start je in januari, dan doe je (kosteloos) een half jaar langer over de opleiding.

Praktijkgericht

De opleiding bestaat voor ruim 60% uit praktijk. Zo ga je op bedrijfsbezoeken, leer je zakelijke bijeenkomsten en vergaderingen te organiseren en ga je twee keer op (internationale) stage. Ook verdiep je je in social media en leer je hoe je een relatienetwerk onderhoudt.