Schoevers Office- en Managementsupport Mbo

Samenwerking Tio en Schoevers

Schoevers Officemanagement op Tio

Schoevers-logoTio is onderdeel van de Salta Group (voorheen NCOI Groep), en slaat de handen ineen met collega-opleider Schoevers!  
Tio biedt de voltijd mbo-opleidingen van Schoevers aan. Deze wordt op alle Tio-vestigingen aangeboden. En dat biedt voordelen! Zo profiteren alle studenten voortaan van één groot (internationaal) netwerk van Tio en Schoevers samen. Met een breder aanbod van opleidingen kunnen Tio-studenten meer kennis en inzichten met elkaar kunnen delen.

Behaal je Schoevers-diploma mét baangarantie

Studenten die een voltijd mbo-opleiding van Schoevers willen volgen, doen dat sinds september 2022 op Tio. Zij profiteren dan, óók als Schoevers-student, van de voordelen van Tio’s persoonlijke, excellente en ondernemende onderwijs. Denk aan kleine klassen, docenten uit de praktijk en kleinschalige, sfeervolle vestigingen. Verder verandert er voor hen niets: ze staan ingeschreven bij Schoevers, volgen het Schoevers-studieprogramma en ontvangen, na afronding van hun opleiding, een Schoeversdiploma inclusief 100% baangarantie van Schoevers.