Businessopleidingen bij Tio

Zie jij jezelf al internationale zakendeals sluiten, of je eigen onderneming starten? Maak dan kennis met Tio’s businessopleidingen.

De zakenwereld is dynamisch: wereldhandel gaat altijd door. Dag en nacht. Nationaal en internationaal. Met pieken en dalen. Veel handel gebeurt online, en cross channeling wordt steeds populairder. Welkom in de businessbranche.

Wat speelt er in de branche?

De businessbranche groeit. Er worden steeds nieuwe manieren van financiering bedacht, en het is steeds belangrijker om niet alleen winst te maken, maar ook een maatschappelijke bijdrage te leveren. Ook wordt de balans tussen mens en artificial intelligence steeds meer van belang, en is het als bedrijf belangrijk om duurzaam en veerkrachtig te zijn.

Waar vind je jouw droombaan?

Er is in business veel vraag naar vakspecialisten met kennis van internationaal zakendoen, en goed opgeleide jonge mensen hebben veel kansen op de arbeidsmarkt. Tio’s businessopleidingen leiden je breed op, waardoor je carrière kunt maken in het mkb, maar ook bij multinationals. Als financieel manager, consultant, salesmanager of managing director bijvoorbeeld. Bovendien ontwikkel je je ondernemersvaardigheden, waardoor je weet hoe je een succesvol bedrijf in de markt zet. Benieuwd waar Tio-alumni nu werken? Lees het hier.

Ga voor (inter)nationaal succes met Tio

Waar je jouw droombaan ook vindt: met jouw wil om te scoren, gevoel voor finance en business en ondernemende mentaliteit ga jij het helemaal maken in business. Een goed netwerk én kennis van actuele brancheontwikkelingen zijn daarbij van levensbelang; daar werk je dan ook tijdens je studie al aan. Bijvoorbeeld door Tio’s samenwerking met brancheorganisaties als de Sales Management Association en de Ecommerce Foundation. Tio brengt je een stap dichter bij (inter)nationaal succes!

Meer weten? Vraag de studiegids aan
Studiegids aanvragen