Hoofdkantoor

Het Tio-hoofdkantoor is centraal gelegen in Nederland. Stafmedewerkers van de afdelingen onderwijs & kwaliteit, marketing & sales, ICT, financiële/studentenadministratie & HRM werken vanuit Utrecht.

Modern hoofdkantoor centraal gelegen

Op een centrale plek in Nederland is het hoofdkantoor van Tio gevestigd. De stafleden zitten hierdoor dichtbij de andere Tio-vestigingen. Dit is belangrijk voor de integratie, de zichtbaarheid van de staf en voor de betrokkenheid bij de vestigingen. De stafleden werken op het hoofdkantoor samen op één vloer, alle beslissers zitten dicht bij elkaar. Hierdoor zijn de lijnen kort en kunnen beslissingen snel worden genomen. Het thema op het hoofdkantoor is ‘samen werken en samenwerken’, in een informele sfeer. 

Naast een hoofdkantoor in Utrecht heeft Hogeschool Tio zes vestigingen in Nederland:

Tio-vestigingen

Hogeschool Tio Amsterdam
Hogeschool Tio Eindhoven
Hogeschool Tio Groningen
Hogeschool Tio Hengelo
Hogeschool Tio Rotterdam
Hogeschool Tio Utrecht


Medewerkers aan het woord

"Het leuke van mijn werk is dat de partnerscholen ook af en toe bezocht moeten worden. Dus naast mijn dynamische baan hier op het hoofdkantoor, zit ik regelmatig in het buitenland.”
Kitty Vlijter | International Student Affairs
"De sfeer en de collegialiteit vind ik hartstikke leuk. En als je een goed idee hebt wordt daar naar geluisterd. Tio staat open voor vernieuwing, is vooruitstrevend en altijd in ontwikkeling.”
Bonno Bloksma | Senior Systeembeheerder

Fotoalbum Tio hoofdkantoor

+14

Tio en haar vestigingen in beeld