Hoofdkantoor

Het Tio-hoofdkantoor is centraal gelegen in Nederland. Stafmedewerkers van de afdelingen onderwijs & kwaliteit, marketing & communicatie, ICT, financiële administratie & P&O werken vanuit Utrecht.

Modern hoofdkantoor centraal gelegen

Op een centrale plek in Nederland is het hoofdkantoor van Hogeschool Tio gevestigd. De stafleden zitten hierdoor dichtbij de andere Tio-vestigingen. Dit is belangrijk voor de integratie, de zichtbaarheid van de staf en voor de betrokkenheid bij de vestigingen. De stafleden werken op het hoofdkantoor samen op één vloer, alle beslissers zitten dicht bij elkaar. Hierdoor zijn de lijnen kort en kunnen beslissingen snel worden genomen. Het thema op het hoofdkantoor is ‘samen werken en samenwerken’, in een informele sfeer. 

Op het hoofdkantoor vind je de volgende afdelingen:

  • Marketing & Communicatie
  • Centrale Studentenadministratie
  • Onderwijs & Kwaliteit
  • ICT
  • Personeel & Organisatie
  • Financieel

Naast een hoofdkantoor in Utrecht heeft Hogeschool Tio zes vestigingen in Nederland:

Tio-vestigingen

Hogeschool Tio Amsterdam
Hogeschool Tio Eindhoven
Hogeschool Tio Groningen
Hogeschool Tio Hengelo
Hogeschool Tio Rotterdam
Hogeschool Tio Utrecht


Medewerkers aan het woord

"De sfeer en de collegialiteit vind ik hartstikke leuk. En als je een goed idee hebt wordt daar naar geluisterd. Tio staat open voor vernieuwing, is vooruitstrevend en altijd in ontwikkeling.”
Bonno Bloksma | Senior Systeembeheerder
"Het leuke van mijn werk is dat de partnerscholen ook af en toe bezocht moeten worden. Dus naast mijn dynamische baan hier op het hoofdkantoor, zit ik regelmatig in het buitenland.”
Kitty Vlijter | Head of International Office

Tio en haar vestigingen in beeld

Fotoalbum Tio hoofdkantoor

+6


Routebeschrijving naar Tio hoofdkantoor

Komt u met de auto of met de trein, het hoofdkantoor in Utrecht is goed bereikbaar. Bekijk hieronder de routebeschrijving.

Met de auto naar Utrecht

Route vanaf de A28/ A27
U komt van de A28 (Amersfoort) en gaat bij Utrecht (knooppunt Rijnsweerd) richting Hilversum (A27). Vanaf de A27 neemt u de afslag Veemarkt. U gaat rechtsaf onder de snelweg de Biltse Rading op richting het Centrum. Na ongeveer 750 meter komt u bij het Kardinaal Alfrinkplein. U gaat rechtdoor de Kardinaal de Jongweg op. De Kardinaal de Jongweg volgt u over het Eykmanplein heen tot aan het kruispunt van de Mr. Tripkade en de A. Matthaeuslaan. Op dit kruispunt slaat u linksaf de A. Matthaeuslaan op. Deze laan gaat over in de Willem Noortstraat (met een bocht naar rechts) en die weg gaat over in de Adelaarsstraat. Aan het eind van de Adelaarsstraat slaat u linksaf de Oudenoord op. U rijdt langs de vestiging Tio Utrecht, gaat over de Monicaburg en ziet dan meteen aan uw rechterhand het Tio hoofdkantoor liggen.

Route vanaf de A2
U neemt afslag 8 en volgt de borden richting Jaarbeurs. U houdt links aan en rijdt door op de Dominee Martin Luther Kinglaan. Deze weg gaat over in de Weg der Verenigde Naties en gaat vervolgens over in de Graadt van Roggenweg. U volgt de rechterrijstrook om verder te gaan op het Westplein. Vervolgens volgt u de 2 rechterrijstroken om rechtsaf te slaan naar de Daalsetunnel. U neemt de middelste rijstrook om linksaf te slaan naar de Amsterdamsestraatweg. U slaat rechtsaf naar de Weerdsingel Westzijde. En slaat tenslotte rechtsaf naar de St Jacobsstraat.

Route vanaf de A12
U volgt de borden A2/E35 richting Amsterdam en gaat de A2 op. Vanaf hier kunt u de routebeschrijving volgen vanaf de A2.

Utrecht & parkeergelegenheid

Parkeren is mogelijk in parkeergarage Paardenveld. De kosten hiervoor bedragen € 2,80 per uur. De parkeergarage is op loopafstand van Tio hoofdkantoor en is 24 uur per dag geopend.

Met het openbaar vervoer

Utrecht ligt centraal in Nederland en is met het openbaar vervoer zeer goed bereikbaar. Ga in de Stationshal richting Vredenburg en ga vervolgens rechtdoor op Stations-traverse richting Vredenburg. Op het Vredenburgplein gaat u links richting de Bijenkorf. Bij het stoplicht bij de Bijenkorf steekt u over naar de Sint Jacobsstraat. Blijf doorlopen tot de Monicabrug, u ziet aan uw linkerhand het hoofdkantoor. Vanaf Utrecht C.S. vertrekken ook diverse bussen richting de Sint Jacobsstraat (reistijd ongeveer 5 minuten). OV-info 0900-9292 en www.9292.nl.

Adresgegevens Tio hoofdkantoor
Sint Jacobsstraat 400
3511 BT Utrecht

Meer weergeven Minder weergeven