1. Home
 2. Vestigingen
 3. Groningen

Tio Business School Groningen

Je studententijd is onvergetelijk: je maakt veel nieuwe vrienden, doet mooie ervaringen op en werkt aan een succesvolle toekomst. Waar kan dat nu beter dan in de nummer 1-studentenstad van Nederland: in Groningen? In slechts zeven minuten loop je van het station naar Tio Business School Groningen! 
In Groningen kun je hbo-bachelor, associate degree, master- of mbo-opleidingen volgen op het gebied van business, hospitality, marketing en makelaardij. 

In de metropool van het noorden is het fijn studeren. Voor toponderwijs en een oergezellig studentenleven zit je in Groningen helemaal goed. Op slechts zeven minuten lopen van het station, in hartje Groningen, vind je de jongste Tio-vestiging. Modern en van alle gemakken voorzien, en tegelijkertijd kleinschalig en knus. Studenten voelen zich hier direct thuis. Benieuwd hoe dat voelt? Kom gerust een kijkje nemen, je bent van harte welkom!

Studeren in Groningen

In de spiksplinternieuwe praktijklokalen volg je lessen in een restaurant- of receptielokaal en een zakelijke boardroom. Na je studiedag loop je zo het centrum van Groningen in. Deze Hanzestad biedt veel sportfaciliteiten, charmante (winkel)straatjes, gezellige cafés en fantastische festivals en poppodia. Hier studeren, dat wil je: in de nummer 1-studentenstad van Nederland (volgens de Nationale Studenten Enquête en Elsevier) is maar liefst een kwart van de inwoners student.

Je persoonlijke studiecoach is er voor al je vragen over je studie(verloop) en helpt je bij uitdagingen en het vinden van een stageplek. De assistent-vestigingsmanagers helpen je graag met praktische vragen over de vestiging of tentamenuren. Bovendien kun je altijd de actuele informatie vinden op de schermen in het gebouw.

Studeren bij Tio Groningen iets voor jou?

 • Studeren bij Tio iets voor jou?
  Studeren bij Tio iets voor jou?
 • Boardroom praktijklokaal bij Tio
  Boardroom praktijklokaal bij Tio
 • Praktijklokaal receptie bij Tio
  Praktijklokaal receptie bij Tio
 • Praktijklokaal toerisme bij Tio
  Praktijklokaal toerisme bij Tio
 • Studentenvereniging Cognatio - altijd gezellig bij Tio
  Studentenvereniging Cognatio - altijd gezellig bij Tio

Meer info

Ontmoet het team van Tio Groningen

"Het beste onderwijs: dat is hét speerpunt voor Tio Groningen waar ik samen met mijn team voor sta."
Hermien Heeres | Vestigingsmanager
"Tio Groningen biedt je inspirerende docenten met enorm veel praktijkervaring en een geweldige studententijd."
Linda de Weerd | Assistent vestigingsmanager

Fotoalbum Tio Groningen

+8