1. Home
  2. Schoevers Executive Officemanagement
  3. Waarom deze studie?

Schoevers Executive Officemanagement hbo

CROHO-nummer 34063/80007

Waarom kiezen voor Executive Officemanagement Schoevers?

Waarom kiezen voor Hogeschool Tio en de Schoeversopleiding Executive Officemanagement? Omdat je je specialiseert in een vakgebied dat staat te springen om officemanagers zoals jij. 
Hieronder lees je waarom studenten voor deze unieke Officemanagementopleiding by Schoevers kiezen.

Interessante projecten

Daag jezelf en je medestudenten uit tijdens verschillende projecten! Leer hoe je je hoofd koel houdt in onverwachte situaties tijdens de No stressweek, organiseer een personeelsevent voor het project Corporate branding event en ga op internationale studiereis.

Internationaal

Je kunt stage lopen in het buitenland, studeren aan een van de internationale partneruniversiteiten van Tio en gaat op internationale studiereis.

Bedrijfsleven vraagt om Schoevers

Schoevers is bekend in het bedrijfsleven. In vacatureteksten wordt dan ook regelmatig om studenten met een Schoeversdiploma gevraagd. Een voordeel als je gaat solliciteren!

Hoogwaardig diploma

Tio en Schoevers borgen de kwaliteit en het eindniveau van het onderwijs uitstekend. Zo ben je verzekerd van een waardevol diploma. De slagingspercentages liggen bij Tio met ruim 70% hoog. Onze studenten staan daarnaast bekend om hun inzet en uitstekende communicatieve vaardigheden.

Breed inzetbaar

Met je Officemanagement-diploma ben je breed opgeleid en kun je op veel plekken aan de slag. Veel (grote) bedrijven staan te springen om goed opgeleide officemanagers, van commerciële bedrijven tot overheidsdiensten.

Leren door doen

Ruim 60% van de opleiding Schoevers Officemanagement staat in het teken van de praktijk: projecten en praktijkvakken. Bovendien krijg je les van docenten uit de praktijk, loop je twee stages en kun je kiezen voor een praktijkgerichte minor.

Baangarantie

Met een Schoevers-diploma behoor je tot de top van je vakgebied. Daarom biedt Schoevers, als je voldoet aan de criteria, 100% baangarantie.

Netwerken

Door de goede contacten met het bedrijfsleven, docenten uit de praktijk en je stages krijg je volop de kans een groot netwerk op te bouwen. 

Studente Executive Officemanagement - Fleur Hermkens

Studenten hbo Officemanagement

Veel begeleiding

Gemiddeld heb je zo’n 24 tot 26 contacturen per week, met uitzondering van het laatste jaar, waarin je afstudeert. Dankzij de kleine klassen krijg je veel persoonlijke aandacht. Ook bij projecten en stages krijg je uitstekende begeleiding.

Samenwerking bedrijfsleven

Tio werkt nauw samen met het bedrijfsleven en experts uit de praktijk. Je studie sluit dus altijd aan bij de laatste trends en ontwikkelingen.

Kleine klassen

Je volgt de lessen met maximaal zo’n 16 studenten en praktijk­lessen met 10. Het gewogen gemiddelde over het studiejaar 2019-2020 is – over heel Tio gemeten – 12 studenten per les.

Relevant

Medewerkers zijn steeds mobieler en willen kunnen werken waar het op dat moment uitkomt: onderweg, thuis of op locatie bij een klant. Het belang van goed officemanagement wordt hiermee steeds groter. 

Snel studeren

Je kunt je Schoevers-bachelor in slechts drie jaar halen en je Associate degree-diploma in twee jaar.

Lesgarantie

Lessen die uitvallen worden gegarandeerd ingehaald.

Keuzevrijheid

Je kunt 40% van de inhoud van je opleiding zelf bepalen: je stageplek, je rol bij projecten, de minor die bij je past en je afstudeerthema.