1. Home
  2. Over Tio
  3. Landelijk: 5 vestigingen

Over Tio 

Algemeen

Landelijke organisatie met vijf vestigingen

Tio's 5 vestigingenHogeschool Tio heeft vijf vestigingen verspreid over Nederland en een hoofdkantoor in Utrecht. Je profiteert zowel van de kleinschaligheid en persoonlijke aanpak op de vestigingen als van de daadkracht en het netwerk van een landelijke organisatie.

Je kunt bij Hogeschool Tio studeren aan:

Alle Tio-vestigingen zijn uitstekend bereikbaar met het openbaar vervoer.

Goed bereikbaar

De vijf vestigingen van Tio liggen op toplocaties in Amsterdam, Eindhoven, Hengelo, Rotterdam en Utrecht. Welke studiestad je ook kiest, je loopt in maximaal 10 minuten vanaf het station naar de Tio-vestiging.

Herkenbare stijl

De opleidingen zijn hetzelfde op alle Tio-vestigingen. Dit maakt het makkelijker om tijdens je opleiding van vestiging te wisselen. Alle Tio-vestigingen hebben bovendien dezelfde herkenbare huisstijl, waardoor je je op alle locaties snel thuis voelt.

Kwaliteitszorg

Door de landelijke organisatie kan Tio zich focussen op kwaliteit en onderwijsvernieuwing. Een team van onderwijskundigen zet zich dagelijks in voor de onderwijskwaliteit en voor aansprekende en actuele studieprogramma’s. De eigen softwarespecialisten zorgen voor up-to-date systemen die optimaal functioneren.

De hbo-opleidingen van Hogeschool Tio zijn geaccrediteerd door de Nederlands-Vlaamse Accreditatieorganisatie (NVAO) volgens de nieuwe normen. De mbo-opleidingen van Tio zijn door de Onderwijsinspectie erkend in het kader van de Wet Educatie Beroepsonderwijs.

Netwerk

Door de landelijke bekendheid heeft Tio een groot netwerk van stage- en afstudeerbedrijven. Tio werkt bovendien nauw samen met gerenommeerde bedrijven in de branche. Hierdoor sluit het onderwijs naadloos aan op trends en ontwikkelingen in de beroepspraktijk.

Vakgroep

Een vak wordt in de regel gedoceerd, verder ontwikkeld en actueel gehouden door vijf of meer vakspecialisten. Hierdoor ontstaat een betere afspiegeling van de werkelijkheid en actualiteit dan wanneer slechts één docent dit zou doen.