1. Home
  2. Nieuws
  3. Beste hogeschool zoekt beste student

Beste hogeschool zoekt beste student

Ben je supergemotiveerd? Haal je hoge cijfers? Of heb je een andere goede reden waarom jij de beste student voor Tio bent? Doe dan mee met onze winactie, en wie weet krijg jij je complete opleiding wel cadeau! Te gek toch, vooral ook omdat Tio’s vakopleidingen al jaren tot de beste van Nederland behoren. Dat wil je!

Kleinschalig en persoonlijk onderwijs, dat is Tio. En ook de inhoud is net even anders dan bij andere scholen. Want in de vakopleidingen staat niet alleen theorie, maar juist ook praktijkkennis centraal. Tio-docenten hebben jarenlange praktijkervaring in hun vakgebied en leren je hoe het er in real life aan toe gaat. Bruikbare kennis waarmee je vol vertrouwen aan je carrière begint. En met een goede opleiding op je cv natuurlijk.

Ruime keuze uit bekroonde opleidingen

Je kunt kiezen uit mbo, hbo of zelfs een masteropleiding. Tio’s hbo-opleidingen zijn stuk voor stuk door Keuzegids Hbo uitgeroepen tot beste in hun vakgebied, en de mbo-opleidingen tot topopleidingen. Bovendien is Tio uitgeroepen tot beste kleine hogeschool. De winactie geldt voor alle opleidingen van Tio:

Meer weergevenMinder weergeven