1. Home
  2. Open dagen
  3. kennismaken

Tio: de zekerheid van het beste toekomstperspectief

Toekomstperspectief en zekerheid. Het zijn, juist in deze periode, misschien wel de belangrijkste waarden die we nastreven. Waarden die enorm belangrijk zijn voor de studiekeuze van uw zoon of dochter. U gunt uw kind niet alleen het beste toekomstperspectief, maar wilt er ook zeker van zijn dat alles uit de kast wordt gehaald om dit te behalen.

Hogeschool Tio = de beste hogeschool van Nederland

Beste hogeschool van Nederland

Hogeschool Tio biedt uw zoon of dochter zowel dat toekomstperspectief als die zekerheid. Als beste kleine hogeschool van Nederland (Keuzegids Hbo 2021) staat Tio al ruim 50 jaar uitstekend aangeschreven in het bedrijfsleven. Dat betekent voor studenten: een streepje voor op de arbeidsmarkt én een succesvolle start van een mooie carrière.

Kies voor zekerheid

Maakt uw zoon of dochter dit jaar een studiekeuze? Kies dan voor de zekerheid en het toekomstperspectief van Hogeschool Tio. Op de zes vestigingen van Tio werken we met kleine klassen, dus wacht niet te lang met inschrijven.

Meer weten? Bel voor een persoonlijk gesprek naar 030-7999000.

U bent van harte welkom op Tio’s open dagen. De open dagen op de vestigingen vinden plaats in kleinschalige setting; natuurlijk helemaal coronaproof. Het aantal plekken is beperkt. Meld je dus snel aan om zeker te zijn van een plek!

Meer over Tio

Tio staat voor persoonlijk, excellent en ondernemend onderwijs. Studenten zitten met gemiddeld 11 in de klas en krijgen les van docenten uit de praktijk. Tio heeft al ruim 50 jaar een uitstekende naam als erkend opleidingsinstituut, en alle opleidingen van Hogeschool Tio gaan al jarenlang aan kop in de Keuzegidsen Hbo en Mbo. Tio biedt keuze uit zes vestigingen en tien opleidingen op hbo-, mbo4- en masterniveau op het gebied van business, hospitality en toerisme.