1. Home
 2. Open dagen
 3. kennismaken

Tio: de zekerheid van het beste toekomstperspectief 

Toekomstperspectief en zekerheid. Het zijn, juist in deze periode, misschien wel de belangrijkste waarden die we nastreven. Waarden die enorm belangrijk zijn voor de studiekeuze van uw zoon of dochter. U gunt uw kind niet alleen het beste toekomstperspectief, maar wilt er ook zeker van zijn dat alles uit de kast wordt gehaald om dit te behalen.

Hogeschool Tio = de beste hogeschool van Nederland

Beste hogeschool van Nederland

Hogeschool Tio biedt uw zoon of dochter zowel dat toekomstperspectief als die zekerheid. Als beste kleine hogeschool van Nederland (Keuzegids Hbo 2021) staat Tio al ruim 50 jaar uitstekend aangeschreven in het bedrijfsleven. Dat betekent voor studenten: een streepje voor op de arbeidsmarkt én een succesvolle start van een mooie carrière.

Kies voor zekerheid

Maakt uw zoon of dochter dit jaar een studiekeuze? Kies dan voor de zekerheid en het toekomstperspectief van Hogeschool Tio. Op de zes vestigingen van Tio werken we met kleine klassen, dus wacht niet te lang met inschrijven.

Arthur TeeuwMeer weten? Bel voor een persoonlijk gesprek met Arthur Teeuw op 030-3036868.

U bent ook van harte welkom op Tio’s open dagen. De open dagen op de vestigingen vinden plaats in kleinschalige setting; natuurlijk helemaal coronaproof. Maximaal 30 personen per ruimte, in veel gevallen zal dit minder zijn, en natuurlijk op 1,5 meter afstand. Daardoor is er een beperkt aantal plekken beschikbaar en dien je je vooraf aan te melden. Meld je dus snel aan om zeker te zijn van een plek!

Je mag 1 ouder/verzorger/broer/zus/vriend(in) meenemen. Wil je meer gasten meenemen, neem dan contact op met de vestiging.

Meld je aan door op de datum te klikken: 

Vestiging

Datum

Tijdstip voorlichtingsronden

Tio Amsterdam

Aanmelden voor VIP open dag


Tio Eindhoven

Aanmelden voor VIP open dag


Tio Groningen*

do. 29 juli 2021

15:00 en 17:00 uur

Tio Groningen*

za. 28 augustus 2021

11:00 en 12:30 uur

Tio Hengelo

Aanmelden voor VIP open dag


Tio Rotterdam

di. 17 augustus 2021

19:00 uur

Tio Rotterdam

za. 28 augustus 2021

11:00 en 12:30 uur

Tio Utrecht

Aanmelden voor VIP open dag


* De open dagen in Groningen vinden plaats in Odd Fellowhuis Groningen.

Meer over Tio

Tio staat voor persoonlijk, excellent en ondernemend onderwijs. Studenten zitten met gemiddeld 11 in de klas en krijgen les van docenten uit de praktijk. Tio heeft al ruim 50 jaar een uitstekende naam als erkend opleidingsinstituut, en alle opleidingen van Hogeschool Tio gaan al jarenlang aan kop in de Keuzegidsen Hbo en Mbo. Tio biedt keuze uit zes vestigingen en tien opleidingen op hbo-, mbo4- en masterniveau op het gebied van business, hospitality en toerisme.

Hbo-opleidingen

in 2, 3 of 4 jaar
 • Commerciële Economie en Ondernemerschap

  Leer de kneepjes van het online-marketingvak. De marketingwereld is op zoek naar jou! Na de opleiding Commerciële Economie en Ondernemerschap weet je hoe je online en offline verkopen een flinke boost kunt geven, zowel in het MKB als voor een multinational. 

  Lees meer over deze hbo-opleiding
 • Communicatie en PR

  Welkom in de veelzijdige wereld van Communicatie en PR. Merken in de markt zetten, PR, social media … alles om jouw ideale publiek te bereiken! Met de hbo-opleiding Communicatie en PR op zak weet jij hoe je het gedrag van jouw doelgroep succesvol kan beïnvloeden.

  Lees meer over deze hbo-opleiding
 • Financial Business Management

  Financiële analyses maken, handelen in aandelen, advies uitbrengen en zorgen dat je als bedrijf in control bent. Zie jij dat wel zitten? Dan is de opleiding Financial Business Management echt iets voor jou! Balansen, begrotingen, jaarstukken en investeringsplannen: na deze hbo-opleiding kent de financiële wereld voor jou geen geheimen meer.

  Lees meer over deze hbo-opleiding
 • Hotel- en Eventmanagement

  Welkom in de wereld van tophotels, sterrenrestaurants, festivals en sportevenementen. De gastvrijheidsbranche is op zoek naar jou! Na de opleiding Hotel- en Eventmanagement ben jij in staat de perfecte beleving te creëren voor je gasten. Elk verblijf en evenement weet jij tot een succes te maken.

  Lees meer over deze hbo-opleiding
 • Internationaal Toeristisch Management

  Dubai, Botswana, New York, Venetië; de wereld ligt aan je voeten. De reiswereld is op zoek naar jou! Na de opleiding Internationaal Toeristisch Management verkoop jij de wereld, online en offline. Je stelt reizen samen, koopt scherp in en legt wereldwijd contacten.

  Lees meer over deze hbo-opleiding
 • International Business Management

  Een glansrijke toekomst: je sluit een deal met een Amerikaans bedrijf en onderzoekt de mogelijkheden om zaken te gaan doen in Azië. De businesswereld is op zoek naar jou! Na de opleiding International Business Management leg jij makkelijk internationale contacten en creëer je zelf kansen. Deze opleiding brengt je een stap dichter bij internationaal succes.

  Lees meer over deze hbo-opleiding
 • Makelaardij en Vastgoed

  Jij voelt je thuis in de dynamische wereld van makelaardij en vastgoed, of het nu gaat om woningen, kantoorgebouwen of leefgebieden. Van verkopen en onderhandelen tot waarde bepalen, beheren én beleggen... Je leert het allemaal bij de hbo-opleiding Makelaardij en Vastgoed.

  Lees meer over deze hbo-opleiding
 • Hbo Rechten

  Een online aankoop, je mobiele contract of een sportabonnement: je komt recht overal tegen. Ben jij geïnteresseerd in de wereld van het recht, bekijk je zaken graag van verschillende kanten en ben je oplossingsgericht? Dan is de juridische wereld op zoek naar jou! Schakel tussen het recht en de praktijk en maak het verschil door mensen en bedrijven van gericht, juridisch advies te voorzien. 

  Lees meer over deze hbo-opleiding
 • Schoevers Executive Officemanagement

  Klaar om jezelf onmisbaar te maken in het bedrijfsleven? Met Schoevers Officemanagement houd jij je, als organisatieprofessional, bezig met plannen, organiseren en coördineren op hoog niveau.

  Lees meer over deze hbo-opleiding

Mbo4-opleidingen

in 1 of 2 jaar
 • Commercieel Business Management

  Wie weet sluit jij de deal van het jaar! Bij de opleiding Commercieel Business Management ontwikkel jij het talent dat nodig is om carrière te maken in business. Na deze mbo-opleiding leg jij makkelijk contact met klanten en verkoop jij meer producten dan je grootste concurrent. 

  Lees meer over deze mbo-opleiding
 • Hotelmanagement

  Bij de opleiding Hotelmanagement leer je alles over allround management, zodat je van elke onderneming een succes kunt maken. Na deze mbo-opleiding ben je commercieel en dienstverlenend, en geknipt voor een managementcarrière in de hotellerie en eventbranche. 

  Lees meer over deze mbo-opleiding
 • Marketing en Communicatie

  Welkom in de veelzijdige wereld van reclame, communicatie en marketing. De klant is koning; jij snapt dat als geen ander. Jij weet wat mensen willen. Hoe je ze overtuigt om een product of dienst te kopen. De mbo4-opleiding Marketing en Communicatie leid je op tot allround communicatieprofessional en marketingtalent.

  Lees meer over deze mbo-opleiding
 • Schoevers Management Assistant

  Welkom in de veelzijdige wereld van office- en managementsupport. Als er iets geregeld moet worden, kijkt iedereen naar jou. Coördineren is je middle name. Met het mbo4-diploma Management Assistant Schoevers ben jij straks een aanwinst voor het bedrijfsleven.

  Lees meer over deze mbo-opleiding

Master-opleidingen

 • Master of Business Administration

  Na je bachelor graag je kennis verdiepen of verbreden? Kies dan voor Tio’s Master of Business Administration (MBA). 
  De masteropleiding Master of Business Administration leidt je op tot academisch geschoold allround professional binnen grote organisaties en multinationals.

  Lees meer over deze opleiding