Hbo-opleidingen

Na havo, vwo of mbo4 kun je bij Tio in 3 of 4 jaar je hbo-diploma behalen. Hoe dit kan? De studie loopt door tijdens de zomer, je loopt dan stage. De Keuzegids Hbo heeft de hbo-opleidingen van Tio beoordeeld tot beste in hun vakgebied. 

Hogeschool Tio biedt de volgende hbo-opleidingen aan:

Meer weten? Vraag vliegensvlug de studiegids aan

Meer info? Bezoek een open dag

Commerciële Economie en Ondernemerschap

Commerciële Economie hbo-opleiding bij TioLeer de kneepjes van het online-marketingvak. De marketingwereld is op zoek naar jou! Na de opleiding Commerciële Economie en Ondernemerschap geef jij online en offline verkopen een flinke boost, voor kleine bedrijven en multinationals. 

Commerciële Economie en Ondernemerschap


Communicatie

Hbo Communicatie en PR bij Hogeschool TioWelkom in de veelzijdige wereld van Communicatie. Merken in de markt zetten, PR, social media … alles om jouw ideale publiek te bereiken! Met de hbo-opleiding Communicatie op zak weet jij hoe je het gedrag van jouw doelgroep succesvol kan beïnvloeden.

Communicatie


Financial Business Management 

Bedrijfseconomie bij Hogeschool TioFinanciële analyses maken, handelen in aandelen, advies uitbrengen en zorgen dat je als bedrijf in control bent. Zie jij dat wel zitten? Dan is de opleiding Financial Business Management echt iets voor jou! Balansen, begrotingen, jaarstukken en investeringsplannen: na de hbo-opleiding Financial Business Management kent de financiële wereld voor jou geen geheimen meer.  

Financial Business Management


Hotel- en Eventmanagement

Hotel- en Eventmanagement hbo-opleiding bij TioWelkom in de wereld van tophotels, festivals, sterrenrestaurants en sportevenementen. De gastvrijheidsbranche is op zoek naar jou! Na de opleiding Hotel- en Eventmanagement ben jij in staat de perfecte beleving te creëren voor je gasten. Elk verblijf en evenement weet jij tot een succes te maken.

Hotel- en Eventmanagement

International Business Management

International Business Management hbo-opleiding bij TioEen glansrijke toekomst: je sluit een deal met een Amerikaans bedrijf en onderzoekt de mogelijkheden om zaken te gaan doen in Azië. De businesswereld is op zoek naar jou! Na de opleiding International Business Management leg jij makkelijk internationale contacten en creëer je zelf kansen. Deze opleiding brengt je een stap dichter bij internationaal succes.

International Business Management


Internationaal Toeristisch Management

Internationaal Toeristisch Management hbo-opleiding bij TioDubai, Botswana, New York, Venetië; de wereld ligt aan je voeten. De reiswereld is op zoek naar jou! Na de opleiding Internationaal Toeristisch Management verkoop jij de wereld, online en offline. Je stelt reizen samen, koopt scherp in en legt wereldwijd contacten.

Internationaal Toeristisch Management


Makelaardij en Vastgoed

Hbo Makelaardij en Vastgoed bij Hogeschool TioJij voelt je thuis in de dynamische wereld van makelaardij en vastgoed, of het nu gaat om woningen, kantoorgebouwen of leefgebieden. Van verkopen en onderhandelen tot waarde bepalen, beheren én beleggen... Je leert het allemaal bij de hbo-opleiding Makelaardij en Vastgoed.
  

Makelaardij en Vastgoed


Hbo Rechten

Hbo Rechten bij Hogeschool TioEen online aankoop, je mobiele contract of een sportabonnement: je komt recht overal tegen. Ben jij geïnteresseerd in de wereld van het recht, bekijk je zaken graag van verschillende kanten en ben je oplossingsgericht? Dan is de juridische wereld op zoek naar jou! Schakel tussen het recht en de praktijk en maak het verschil door mensen en bedrijven van gericht, juridisch advies te voorzien.
  

Hbo Rechten


Schoevers Executive Officemanagement

Schoevers Executive OfficemanagementKlaar om jezelf onmisbaar te maken in het bedrijfsleven? Met de hbo-opleiding Executive Officemanagement van Schoevers houd jij je, als organisatieprofessional, bezig met plannen, organiseren en coördineren op hoog niveau. 

Schoevers Executive Officemanagement