1. Home
  2. Studeren bij Tio
  3. Hbo-opleidingen

Hbo-opleidingen

Na havo, vwo of mbo4 kun je bij Tio in 3 of 4 jaar je hbo-diploma behalen. De Keuzegids Hbo heeft de hbo-opleidingen van Tio beoordeeld als beste in hun vakgebied. 

Hogeschool Tio biedt de volgende hbo-opleidingen aan:

Meer weten? Vraag vliegensvlug de studiegids aan

Commerciële Economie en Ondernemerschap

De online marketingwereld is op zoek naar jou! Speel als ondernemende professional in op de (internationale) markt, en bedenk succesvolle campagnes voor bijvoorbeeld Coolblue. Na de opleiding Commerciële Economie en Ondernemerschap weet je hoe je online en offline verkopen een flinke boost kunt geven.


Commerciële Economie en Ondernemerschap

Communicatie

Bouw aan ijzersterke merk- en communicatiestrategieën en bedenk campagnes met aantrekkelijke, effectieve content. Na de hbo-opleiding Communicatie geef je merk- en communicatieadvies dat werkt, en weet je welke (digitale) media je inzet om jouw verhaal te vertellen. Binnen én buiten je organisatie.


Hbo Communicatie

Financial Business Management

Analyses maken, kansen ontdekken en het management van een bedrijf adviseren hoe ze meer winst kunnen maken: jouw specialiteit, na de hbo-opleiding Financial Business Management. Jij zorgt dat bedrijven hun financiële processen en data optimaal inrichten, voor het beste bedrijfsresultaat.

Financial Business Management

Hotel- en Eventmanagement

Welkom in de wereld van tophotels, sterrenrestaurants, festivals en sportevenementen. De gastvrijheidsbranche is op zoek naar jou! Na de opleiding Hotel- en Eventmanagement ben jij in staat de perfecte beleving te creëren voor je gasten, ook online. Elk verblijf en evenement weet jij tot een succes te maken.

Hotel- en Eventmanagement

Internationaal Toeristisch Management

Vakantie, businesstrip, wereldreis... als toeristisch manager stel je reizen samen, koop je scherp in en leg je wereldwijd contacten. De hbo-opleiding Internationaal Toeristisch Management is jouw boarding pass naar de toekomst!

Internationaal Toeristisch Management

International Business Management

De businesswereld is op zoek naar jou! Na de opleiding International Business Management leg jij makkelijk internationale contacten en creëer je zelf kansen. Deze opleiding brengt je een stap dichter bij internationaal succes.

International Business Management

Makelaardij en Vastgoed

Jij voelt je thuis in de dynamische wereld van makelaardij en vastgoed, of het nu gaat om woningen, kantoorgebouwen of leefgebieden. Van verkopen en onderhandelen tot waarde bepalen, beheren én beleggen... Je leert het allemaal bij de hbo-opleiding Makelaardij en Vastgoed.

Makelaardij en Vastgoed