Starten in januari

Heb je eerder moeten stoppen met een andere opleiding? Of heb je bijvoorbeeld een tijd in het buitenland gereisd of gewoond? Dan kan het jou beter uitkomen om je studie in januari te starten in plaats van in september. 

Bij Hogeschool Tio kun je ook in januari starten met alle opleidingen. Je volgt de lessen dan grotendeels samen met de studenten die in september zijn gestart.  

Informatie mbo

  • Stage

    Als je bij de januari-instroom kiest voor het één- of tweejarige mbo4-traject vindt je stage al plaats na het eerste semester. Je kunt dus meteen praktijkervaring opdoen! 

  • Opleidingen

    De volgende mbo-opleidingen starten in januari: 

  • Studieperiode

    De studieperiode voor de mbo-opleidingen is één jaar in het fasttrackprogramma of twee jaar in het reguliere programma. Direct na afloop van een studiejaar heb je de mogelijkheid om je aan te melden voor een verlengde inschrijving. 

Informatie hbo

Startdatum

Bij de januari-instroom van de opleidingen is je eerste lesdag op maandag 10 januari 2022. 

Kick-off dag

Voorafgaand aan het studiejaar vindt de kick-off dag plaats. Tio trapt het studiejaar af met een inspirerende kick-off dag, voor de studenten die in januari starten vindt deze dag plaats op 7 januari 2022. Studenten van alle Tio-vestigingen krijgen gastcolleges van kopstukken uit de branche. 

Verder staat de kick-off in het teken van kennismaking met medestudenten, de studiestad en studentenvereniging Cognatio, een kijkje achter de schermen bij bedrijven in de branche en vooral gezelligheid. 

+4


Lees hier het hele artikel

Ervaring eerdere studenten

"De kookcursus die we vandaag hebben gekregen bevalt goed. Hiervoor kende ik nog niemand, en nu heb ik alvast wat medestudenten leren kennen.”
Demi
“Ik heb een paar maanden niks gedaan, dus veel zin om te beginnen. Ik wil stewardess worden, 100%, en ga dus de opleiding Stewardess Receptioniste Hostess doen in januari."
Esther